urun-soho-duvar-unitesi-01.jpg
Blog

Koltuk Takımı Fiyatları ve Modelleri Hakkında

Ev dekorasyonu yapılırken üzerine en çok durulan odalardan biri oturma odaları ve misafir odalarıdır. Kim gittiği evin mobilyalarını incelemez ki! Durup bir düşündüğünüzde dekorasyonun çoğunu kendiniz için değil evinizi görecekler için tasarladığınızı bile anlayabilirsiniz. Tabii sözümüz çoğunlukla bunu düşünenlere. Zira böyle bir durumda göze en çok çarpan ve karar aşaması uzun süren mobilyanın da koltuk takımı olduğunu söyleyebiliriz. Duvar ünitesi ya da TV sehpası genellikle koltuk takımına uyumlu olacak şekilde seçilir. Halı, perdeler, aksesuarlar ve hatta aynı odada bulunacaksa yemek masası takımı bile hemen hemen baş mobilya olan koltuk takımı çerçevesinde şekillenir ve dekorasyonda yerini alır. Bu nedenle en çok koltuk takımı modelleri uzun araştırmalar sonucu zorlukla karar verilmekte. Yalnızca belli bir stilin kurtarıcısı olmamakla beraber kalitesi, rahatlığı, büyüklüğü, fiyatı gibi bir çok etmen dikkate alındığı için de aranılan koltuk takımı bir türlü bulunamıyor olabilir.

Köşe takımları olarak bilinen L koltuk takımları, tekli koltuklar, puflar, yataklı koltuk olan kanepeler de koltuk takımlarının yanı sıra bakılan diğer oturma grupları arasında. Özellikle dar alanlarını kurtarıcı olan, modernliğin temsili köşe takımları son zamanlarda sıklıkla tercih edilmekte. Peki tüm modeller arasından doğru koltuk takımı nasıl seçilir?

 

Koltuk Takımı Modelleri Nasıl Seçilir?

Evinize uygun koltuk takımını seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta koltuk takımlarınızın ölçüsü ve odanızın büyüklüğüdür. Aksi halde modern bir görünüm yakalamak isterken koltuk takımlarınızın kabalığı karşısında hüsrana uğrayabilirsiniz. İkinci olarak mobilyanızın kumaşını göz önünde bulundurmayı unutmayın. Özellikle çocuk veya evcil hayvan besleyen biriyseniz, kumaşlarınızın çabucak yıpranmayan ve kir tutmayan özelliklere sahip olmasında fayda var. Koltuk takımlarınızın renk seçiminden bahsetmiyoruz bile! Salonunuzun dekorasyonunuza göre bir çok renk seçeneği bulunan mobilyalar arasından en uygun olanını seçeceğinize eminiz! Tüm bu etmenlere dikkat etmeniz halinde tasarımını beğendiğiniz o mobilyayı artık gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz. Tabii son bir şartımız daha var! Uzun yıllar anılarınıza ev sahipliği yapacak mobilyalarınızın yine uzun yıllar sizinle kalabilmesi adına seçtiğiniz koltuk takımının kalitesine dikkat etmelisiniz. Yalnızca kaliteli markalardan yapacağınız alışveriş ile sağlam ve rahat mobilyalara ulaşmak mümkün. Kalitenin bir diğer adresi Enmobi’de aradığınız tüm özellikleri bulabilirsiniz.

 ✓ İpucu: Koltuk takımı alırken aklınıza takılan diğer detaylı sorularınız için Standart Salon Takımı Ölçüleri ve Oturma Odası Dekorasyonuna Dair Bilinmesi Gerekenler yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Evinize Çok Yakışacak Koltuk Takımı Modelleri Enmobi’de!

 

Farklı Tasarımlar Konuşuyor!

Yeni kurulan evler ve yeni kutulan hayallerle beraber herkesin evin en önemli mobilyalarından biri olan koltuk takımı arayışı devam ediyor. Sizin de en farklı en içinize sinen özgün bir tasarım aradığınızı bilmeyen yoktur! Evinizin büyüklüğüne, konuşturmak istediğiniz stile göre değişkenlik gösteren bir çok koltuk takımı modellerini birbirinden farklı tasarımlarla enmobi’de bulabilirsiniz. Her biri farklı özelliklerde ve zengin bir çeşitlilikle karşınıza çıkmakta. Farklı tasarımların birbiriyle yarıştığı mobilyalar arasından siz de bugüne kadar arayıp bulamadığınız koltuk takımınızı keşfe çıkabilirsiniz!

Kaliteli Modeller: Keyifli Vakitler!

Koltuk takımı alırken nitekim en çok aranan özellik kalitedir. Rahatlığı da beraberinde getiren kalite, yapılan mobilya üzerinde kullanılan malzemeler ile doğru orantılıdır diyebiliriz. Keyifli dost sohbetlerinin , aile toplantılarının, romantik film gecelerinin şahidi koltuk takımlarıdır. Tüm bu anların rahat ve keyifli yaşanabilmesi için en iyisini hak ediyorsunuz. Sizinle birlikte her anıya ev sahipliği yapan oturma takımınız için elbette dayanıklı olması da şart. Tam da şimdi, uzun yıllar kullanabileceğiniz sağlam mobilyalarınıza kavuşmak için doğru adrestesiniz!

Her Bütçeye Uygun Koltuk Takımları!

Hepiniz için evini şık ve modern bir görünüme kavuşturmanın hayal olduğunu biliyoruz. Fakat bazen bu hayal maddiyattan ötürü de gerçeğe dönüşmekte zorlanıyor olabilir. Her ne kadar “Tam aradığımı buldum.” deseniz de hayat şartları siz hayallerinizden uzaklaştırıyor olabilir. Fakat endişelenmeyin! Hangi kesimden olursanız olun kendi bütçenize uygun bir koltuk takımınızı muhakkak Enmobi’ de bulabilirsiniz!

Çeşitli Boyutlar ve Seçeneklerle Sizlerle!

Bazen beğendiğiniz modelin evinize sığmayacağı ya da güzel durmayacağı endişeleri taşıdığınız bilinen bir gerçek. O halde size bir müjdemiz var! Gördüğünüz tüm tasarımları farklı farklı genişliklerde, renklerde ve kumaşlarda bulabileceğinizi söylesek? İçinizi ferahlatacak ve işinizi kolaylaştıracak tüm seçenekler tek adreste buluşuyor…

 

✓ Öneri: Siz de evinize uygun kendi stilinizi yansıtabileceğiniz mobilya modelleri ve şahane fırsatlar için enmobi online mağazamızı ziyaret edebilir, daha bir çok modern tasarım için online ürün kataloğu ’nu inceleyebilirsiniz. Güzel bir dekorasyon yaratmak sizin elinizde!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir